Specialisme Onze aanpak

Heeft u een vraag of probleem?

Direct onze expertise inschakelen kan u veel tijd, zorgen en geld besparen. De wet- en regelgeving op onze terreinen is complex, kent veel haken & ogen en wijzigt voortdurend.

Wij kennen het arbeids-, ambtenaren-, en onderwijsrecht op ons duimpje, inclusief de laatste wijzigingen en ontwikkelingen. U kunt, mede door onze jarenlange ervaring, vertrouwen op onze deskundigheid én op onze aanpak. We brengen de omvang & oorzaak van het probleem helder in beeld, evenals alle mogelijke gevolgen én de oplossingen daarvoor. En dat doen we snel ook. U heeft direct contact met uw eigen advocaat en kunt altijd bij ons terecht. Een verbinding creëren met onze cliënten is één van onze kernwaarden. We ondersteunen u. Adviseren, onderhandelen, procederen, trainen: we doen wat het beste resultaat bereikt. Voor nu én voor de toekomst. We dragen kennis over en kijken met u vooruit naar ontwikkelingen. Wij begeleiden u naar een gezamenlijk gekozen doel.

Wilt u een kwestie voorleggen? Mail ons op of bel ons op 0594–580153.

Roelvink Advocaten, uw expert TIJDENS dienstverband

ontdek waarom

Kantoorregistratie Nederlandse Orde van Advocaten

De hierna genoemde advocaten hebben zich op de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten geregistreerd:

  • De heer mr E.C.M. (Erik) Roelvink staat geregistreerd op het gebied: Arbeidsrecht
  • Mevrouw mr G.C. (Coriene) Mujic-Uuldriks staat geregistreerd op het gebied: Arbeidsrecht en Onderwijsrecht

Op grond van deze registratie zijn zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.